BamBoosa THAI Restaurang

Skåne län

Information

600214-XXXX är organisationsnummer för bolaget BamBoosa THAI Restaurang. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BamBoosa THAI Restaurang är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Trelleborg som är den kommunen som BamBoosa THAI Restaurang finns i.

BamBoosa THAI Restaurang har varit registrerat sedan 2006-01-10 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-07-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för BamBoosa THAI Restaurang så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-07-02.

BamBoosa THAI Restaurang är och det finns flera bolag i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för BamBoosa THAI Restaurang är följande:

Vill ni komma i kontakt med BamBoosa THAI Restaurang så kan ni göra det på telefon genom 0410-16620 eller genom brev på följande adress:

Restaurangverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med BamBoosa THAI Restaurang och det är Nguyen, Quang Xuan som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,