Anderslövs Åkeri

Skåne län

Information

600319-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Anderslövs Åkeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anderslövs Åkeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Trelleborg som är den kommunen som Anderslövs Åkeri finns i.

Anderslövs Åkeri har varit registrerat sedan 2001-02-05 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-03-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Anderslövs Åkeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-03-16.

Anderslövs Åkeri är och det finns flera verksamheter i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för Anderslövs Åkeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Anderslövs Åkeri så kan ni göra det på telefon genom 070-1707258 eller genom brev på följande adress:

Åkeri.

Det finns olika personer som har en koppling med Anderslövs Åkeri och det är Petersen, John Börge som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,