GYLLE KONSTHANTVERK

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Trelleborg och GYLLE KONSTHANTVERK är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och GYLLE KONSTHANTVERK är ett av dem. Statusen för GYLLE KONSTHANTVERK är att Bolaget är aktivt.

GYLLE KONSTHANTVERK är ett Enskild firma och skapades 1991-05-23. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som GYLLE KONSTHANTVERK ska trivas.

GYLLE KONSTHANTVERK är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Trelleborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tillverkning och försäljning av konsthantverk.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att GYLLE KONSTHANTVERK är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är GYLLE KONSTHANTVERK och det finns flera verksamheter som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med GYLLE KONSTHANTVERK så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0410-331269.

.

De som är på något sätt har med GYLLE KONSTHANTVERK är ESBJÖRNSDOTTER, INGRID MARIA som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, Lindsjö, Stig Torsten Lennart som är född 1952 och har titeln Prokurist, .

GYLLE KONSTHANTVERK har 600506-XXXX som sitt organisationsnummer.