Johnny Clausen Entreprenad & Service

Skåne län

Information

Johnny Clausen Entreprenad & Service är ett av många bolag som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som Johnny Clausen Entreprenad & Service finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Johnny Clausen Entreprenad & Service är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-08-20.

Johnny Clausen Entreprenad & Service som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2001-08-16. Men sedan 2001-08-27 så har Johnny Clausen Entreprenad & Service varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Johnny Clausen Entreprenad & Service så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-9342134.

Trelleborg arbetar för att bolag som Johnny Clausen Entreprenad & Service ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Johnny Clausen Entreprenad & Service. Det finns flera bolag i Skåne län.

Konsultuppdrag, service och underhållsarbeten inom byggbranschen, med huvudsaklig inriktning på arbeten som fordrar fackkunskap om elektricitet. handel med varor relaterade till utförandet av ovan nämnda arbete, dvs återfösäljning.

Firmatecknare för Johnny Clausen Entreprenad & Service är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Johnny Clausen Entreprenad & Service och det är följande personer, Clausen, Johnny Lind som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Johnny Clausen Entreprenad & Service är 610119-XXXX.