Leufvenius Serviceteknik

Skåne län

Information

I Trelleborg finns det ett Enskild firma som heter Leufvenius Serviceteknik. Det finns flera bolag som liknar Leufvenius Serviceteknik i Skåne län. Trelleborg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Leufvenius Serviceteknik är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1994-12-05 så har Leufvenius Serviceteknik varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Leufvenius Serviceteknik och det finns fler bolag som är det i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Leufvenius Serviceteknik så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Leufvenius Serviceteknik så kan ni göra det på 0410-18778.

Service, installationer, underhåll samt tillhandahållande av teknik framförallt angående dialys och vattenreningsanläggningar samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Leufvenius, Nils Magnus Mikael som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Leufvenius Serviceteknik har 620909-XXXX som sitt organisationsnummer.