AllTech i Trelleborg

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Trelleborg och AllTech i Trelleborg är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och AllTech i Trelleborg är ett av dem. Statusen för AllTech i Trelleborg är att Bolaget är aktivt.

AllTech i Trelleborg är ett Enskild firma och skapades 2000-08-17. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som AllTech i Trelleborg ska trivas.

AllTech i Trelleborg är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-11-21. I Trelleborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Mekanisk verkstad, uthyrning av entreprenadmaskiner, entreprenad.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att AllTech i Trelleborg är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-11-21.

Idag är AllTech i Trelleborg och det finns flera bolag som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med AllTech i Trelleborg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5865072.

.

De som är på något sätt har med AllTech i Trelleborg är Wall, Carl Anders Harald som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

AllTech i Trelleborg har 621102-XXXX som sitt organisationsnummer.