Albert "Hebbe" Riekwel's Elservice

Skåne län

Information

621113-XXXX är organisationsnummer för företaget Albert "Hebbe" Riekwel's Elservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Albert "Hebbe" Riekwel's Elservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Trelleborg som är den kommunen som Albert "Hebbe" Riekwel's Elservice finns i.

Albert "Hebbe" Riekwel's Elservice har varit registrerat sedan 1996-10-25 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Albert "Hebbe" Riekwel's Elservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Albert "Hebbe" Riekwel's Elservice är och det finns flera bolag i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för Albert "Hebbe" Riekwel's Elservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Albert "Hebbe" Riekwel's Elservice så kan ni göra det på telefon genom 0410-17826 eller genom brev på följande adress:

Handel och installation inom el och byggområdet.

Det finns olika personer som har en koppling med Albert "Hebbe" Riekwel's Elservice och det är Riekwell, Albert Otto Eduard som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,