Frasses Ecotvätt & Stubbfräsning

Skåne län

Information

630702-XXXX är organisationsnummer för bolaget Frasses Ecotvätt & Stubbfräsning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Frasses Ecotvätt & Stubbfräsning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Trelleborg som är den kommunen som Frasses Ecotvätt & Stubbfräsning finns i.

Frasses Ecotvätt & Stubbfräsning har varit registrerat sedan 2000-06-26 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-07-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för Frasses Ecotvätt & Stubbfräsning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-07-31.

Frasses Ecotvätt & Stubbfräsning är och det finns flera bolag i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för Frasses Ecotvätt & Stubbfräsning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Frasses Ecotvätt & Stubbfräsning så kan ni göra det på telefon genom 0410-45590 eller genom brev på följande adress:

Transporter. Tvätt med högtryck och hetvatten och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Frasses Ecotvätt & Stubbfräsning och det är Lundahl, Bo Stefan som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,