Katarina Ellmers Jensen Blomster. Interiör. Workshop

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Trelleborg och Katarina Ellmers Jensen Blomster. Interiör. Workshop är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Katarina Ellmers Jensen Blomster. Interiör. Workshop är ett av dem. Statusen för Katarina Ellmers Jensen Blomster. Interiör. Workshop är att Bolaget är aktivt.

Katarina Ellmers Jensen Blomster. Interiör. Workshop är ett Enskild firma och skapades 2002-03-26. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där företaget finns i jobbar för att företag som Katarina Ellmers Jensen Blomster. Interiör. Workshop ska trivas.

Katarina Ellmers Jensen Blomster. Interiör. Workshop är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-24. I Trelleborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Butikförsäljning. (detaljhandel) av: Blommor, växter, interiör artiklar, presenter, trädgårdsart. Kursverksamhet i blomsterbinderi. Café.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Katarina Ellmers Jensen Blomster. Interiör. Workshop är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-24.

Idag är Katarina Ellmers Jensen Blomster. Interiör. Workshop och det finns flera företag som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Katarina Ellmers Jensen Blomster. Interiör. Workshop så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0410-21049.

.

De som är på något sätt har med Katarina Ellmers Jensen Blomster. Interiör. Workshop är Ellmers Jensen, Katarina Renée I som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Katarina Ellmers Jensen Blomster. Interiör. Workshop har 630918-XXXX som sitt organisationsnummer.