Katta's Tapetserarverkstad

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Trelleborg och Katta's Tapetserarverkstad är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Katta's Tapetserarverkstad är ett av dem. Statusen för Katta's Tapetserarverkstad är att Bolaget är aktivt.

Katta's Tapetserarverkstad är ett Enskild firma och skapades 1998-08-06. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Katta's Tapetserarverkstad ska trivas.

Katta's Tapetserarverkstad är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Trelleborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tapetserarverkstad med omklädning av nya och gamla möbler. Gardin- och draperisömnad. Försäljning av möbel- och gardintyger samt omstoppningsmaterial.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Katta's Tapetserarverkstad är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Katta's Tapetserarverkstad och det finns flera verksamheter som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Katta's Tapetserarverkstad så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0410-20783.

.

De som är på något sätt har med Katta's Tapetserarverkstad är Eliasson, Åsa Katarina som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Katta's Tapetserarverkstad har 640110-XXXX som sitt organisationsnummer.