Hela Kroppen hos Kerstin

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Trelleborg och Hela Kroppen hos Kerstin är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hela Kroppen hos Kerstin är ett av dem. Statusen för Hela Kroppen hos Kerstin är att Bolaget är aktivt.

Hela Kroppen hos Kerstin är ett Enskild firma och skapades 2005-09-13. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hela Kroppen hos Kerstin ska trivas.

Hela Kroppen hos Kerstin är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01. I Trelleborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Svensk klassisk massage.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hela Kroppen hos Kerstin är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01.

Idag är Hela Kroppen hos Kerstin och det finns flera verksamheter som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Hela Kroppen hos Kerstin så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3532926.

.

De som är på något sätt har med Hela Kroppen hos Kerstin är Ingvarsson, Hilda Kerstin Betty M som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Hela Kroppen hos Kerstin har 640118-XXXX som sitt organisationsnummer.