Hälsokompaniet P

Skåne län

Information

640418-XXXX är organisationsnummer för bolaget Hälsokompaniet P. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hälsokompaniet P är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Trelleborg som är den kommunen som Hälsokompaniet P finns i.

Hälsokompaniet P har varit registrerat sedan 1993-09-08 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan -0001-11-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hälsokompaniet P så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Hälsokompaniet P är och det finns flera bolag i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för Hälsokompaniet P är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hälsokompaniet P så kan ni göra det på telefon genom 0410-13366 eller genom brev på följande adress:

Friskvård, massage.

Det finns olika personer som har en koppling med Hälsokompaniet P och det är Thell, Åsa Pernilla som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,