Trelleborg Byggprojekt

Skåne län

Information

Trelleborg Byggprojekt är ett av många verksamheter som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som Trelleborg Byggprojekt finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Trelleborg Byggprojekt är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-03-14.

Trelleborg Byggprojekt som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2000-02-19. Men sedan 2000-03-27 så har Trelleborg Byggprojekt varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Trelleborg Byggprojekt så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0410-335142.

Trelleborg arbetar för att verksamheter som Trelleborg Byggprojekt ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Trelleborg Byggprojekt. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Byggfirma med inriktning på projektering, utförande, kontroll och försäljning. Konsultverksamhet med inriktning projektering, upphandling och kvalitetskontroll, fastighetsskötsel ägande av fastigheter.

Firmatecknare för Trelleborg Byggprojekt är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Trelleborg Byggprojekt och det är följande personer, Persson, Håkan Georg som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Trelleborg Byggprojekt är 641211-XXXX.