Swedish Yachtdelivery

Skåne län

Information

Swedish Yachtdelivery är ett av många bolag som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som Swedish Yachtdelivery finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Swedish Yachtdelivery är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2009-06-11.

Swedish Yachtdelivery som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2009-04-16. Men sedan 2009-06-11 så har Swedish Yachtdelivery varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Swedish Yachtdelivery så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 076-6453000.

Trelleborg arbetar för att bolag som Swedish Yachtdelivery ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Swedish Yachtdelivery. Det finns flera bolag i Skåne län.

Nationell och internationella leverans av fartyg av typ fritids eller charterfartyg. Charterverksamhet. Utbildning inom navigation och sjömanskap. Samt konsultverksamhet som projektledare och coach.

Firmatecknare för Swedish Yachtdelivery är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Swedish Yachtdelivery och det är följande personer, de Vries, Carl Henrik Axel som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Swedish Yachtdelivery är 641228-XXXX.