Magnus Automationsteknik o entreprenader

Skåne län

Information

Magnus Automationsteknik o entreprenader hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Trelleborg som är den kommunen där Magnus Automationsteknik o entreprenader finns. I Trelleborg så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Magnus Automationsteknik o entreprenader tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Magnus Automationsteknik o entreprenader har haft sedan 2000-02-15. Magnus Automationsteknik o entreprenader har funnits sedan och 2000-02-15 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Magnus Automationsteknik o entreprenader så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0411-42219.

Trelleborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Magnus Automationsteknik o entreprenader har idag 650201-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Magnus Automationsteknik o entreprenader

Styr- och reglerteknik, reparationer av lantbruksmaskiner samt entreprenadverksamhet inom lantbruk, mekaniska verkstäder och åkerier.

I Magnus Automationsteknik o entreprenader så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Jan Magnus Christian som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .