My's Lyas Hundhörna

Skåne län

Information

650511-XXXX är organisationsnummer för företaget My's Lyas Hundhörna. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som My's Lyas Hundhörna är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Trelleborg som är den kommunen som My's Lyas Hundhörna finns i.

My's Lyas Hundhörna har varit registrerat sedan 2007-10-02 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för My's Lyas Hundhörna så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-04.

My's Lyas Hundhörna är och det finns flera bolag i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för My's Lyas Hundhörna är följande:

Vill ni komma i kontakt med My's Lyas Hundhörna så kan ni göra det på telefon genom 073-4025361 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning, import och försäljning av hundartiklar

Det finns olika personer som har en koppling med My's Lyas Hundhörna och det är Olavi, Eva Charlotta som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,