aLLidé Grafisk produktion i Modeshög

Skåne län

Information

I Trelleborg finns det ett Enskild firma som heter aLLidé Grafisk produktion i Modeshög. Det finns flera verksamheter som liknar aLLidé Grafisk produktion i Modeshög i Skåne län. Trelleborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

aLLidé Grafisk produktion i Modeshög är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-10-22 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 2001-10-23 så har aLLidé Grafisk produktion i Modeshög varit registrerat och sedan 2001-10-22 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är aLLidé Grafisk produktion i Modeshög och det finns fler verksamheter som är det i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med aLLidé Grafisk produktion i Modeshög så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med aLLidé Grafisk produktion i Modeshög så kan ni göra det på 070-9409637.

Grafisk produktion, reklam, layout, illustration, kopieringsverksamhet, projektledning från original till färdig trycksak.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Nilsson, Anna Carina som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

aLLidé Grafisk produktion i Modeshög har 650602-XXXX som sitt organisationsnummer.