Noréns Datakonsulttjänst

Skåne län

Information

650918-XXXX är organisationsnummer för företaget Noréns Datakonsulttjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Noréns Datakonsulttjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Trelleborg som är den kommunen som Noréns Datakonsulttjänst finns i.

Noréns Datakonsulttjänst har varit registrerat sedan 2004-07-23 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-08-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för Noréns Datakonsulttjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-09-02.

Noréns Datakonsulttjänst är och det finns flera bolag i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för Noréns Datakonsulttjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med Noréns Datakonsulttjänst så kan ni göra det på telefon genom 0410-45548 eller genom brev på följande adress:

Datakonsult avseende drift och supprt av datasystem.

Det finns olika personer som har en koppling med Noréns Datakonsulttjänst och det är Norén, Urban Christoffer som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,