Ateljé Mårtenholm

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Trelleborg och Ateljé Mårtenholm är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Ateljé Mårtenholm är ett av dem. Statusen för Ateljé Mårtenholm är att Bolaget är aktivt.

Ateljé Mårtenholm är ett Enskild firma och skapades 2007-10-22. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ateljé Mårtenholm ska trivas.

Ateljé Mårtenholm är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-25. I Trelleborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Tillverkning av underkläder, kläder och väskor i egen design och därmed förenlig verksamhet, samt sälja dessa i en internetshop och "hemmahos" försäljning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ateljé Mårtenholm är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-01.

Idag är Ateljé Mårtenholm och det finns flera bolag som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Ateljé Mårtenholm så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0410-334986.

.

De som är på något sätt har med Ateljé Mårtenholm är Mårtenholm, Annette Eva Madeleine som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ateljé Mårtenholm har 660404-XXXX som sitt organisationsnummer.