Equity consult

Skåne län

Information

Equity consult hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Trelleborg som är den kommunen där Equity consult finns. I Trelleborg så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Equity consult tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Equity consult har haft sedan 2003-01-23. Equity consult har funnits sedan och 2003-01-23 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Equity consult så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8290201.

Trelleborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Equity consult har idag 660514-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Equity consult

Utbildning, administration och praktiskt arbete inom vård friskvård, teknik, jakt och viltvård. Handel, export och import med produkter inom sjukvård hälsovård, teknik, jakt och viltvård samt därmed förenlig verksamhet.

I Equity consult så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bramklev, Fay Helen som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .