A.V.T. Trelleborg

Skåne län

Information

A.V.T. Trelleborg hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Trelleborg som är den kommunen där A.V.T. Trelleborg finns. I Trelleborg så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. A.V.T. Trelleborg tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket A.V.T. Trelleborg har haft sedan 1995-01-01. A.V.T. Trelleborg har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till A.V.T. Trelleborg så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5535091.

Trelleborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

A.V.T. Trelleborg har idag 660526-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för A.V.T. Trelleborg

Byggnation, service och reparationer av vindkraftverk. Service, reparation och ombyggnad av lätta och tunga fordon. Konstruktion och hållfasthetsberäkningar.

I A.V.T. Trelleborg så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Bo-Axel Fredrik som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .