Vilda Gåsen - Traditionell Kinesisk Medicin

Skåne län

Information

I Trelleborg finns det ett Enskild firma som heter Vilda Gåsen - Traditionell Kinesisk Medicin. Det finns flera bolag som liknar Vilda Gåsen - Traditionell Kinesisk Medicin i Skåne län. Trelleborg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Vilda Gåsen - Traditionell Kinesisk Medicin är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1999-10-05 så har Vilda Gåsen - Traditionell Kinesisk Medicin varit registrerat och sedan 1994-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Vilda Gåsen - Traditionell Kinesisk Medicin och det finns fler bolag som är det i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Vilda Gåsen - Traditionell Kinesisk Medicin så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Vilda Gåsen - Traditionell Kinesisk Medicin så kan ni göra det på 0410-15480.

Undervisning och behandlingav med traditionell kinesisk medicin såsom qigong och akupunktur.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Moritz, Viveca Henrietta som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Vilda Gåsen - Traditionell Kinesisk Medicin har 660612-XXXX som sitt organisationsnummer.