Thomas Fastighetsservice

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Trelleborg och Thomas Fastighetsservice är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Thomas Fastighetsservice är ett av dem. Statusen för Thomas Fastighetsservice är att Bolaget är aktivt.

Thomas Fastighetsservice är ett Enskild firma och skapades 1999-12-30. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Thomas Fastighetsservice ska trivas.

Thomas Fastighetsservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-20. I Trelleborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Fastighetsservice och byggnadsarbeten. Reparationer, måleriarbeten, antennarbeten, skogningsarbeten. Ny,om och tillbyggnader. Anläggningsarbeten och trädgårdsarbeten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Thomas Fastighetsservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-20.

Idag är Thomas Fastighetsservice och det finns flera verksamheter som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Thomas Fastighetsservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0410-29121.

.

De som är på något sätt har med Thomas Fastighetsservice är Eriksson, Thomas Harald som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Thomas Fastighetsservice har 670313-XXXX som sitt organisationsnummer.