Söderro Gård

Skåne län

Information

Söderro Gård hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Trelleborg som är den kommunen där Söderro Gård finns. I Trelleborg så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Söderro Gård tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Söderro Gård har haft sedan 2004-10-14. Söderro Gård har funnits sedan och 2004-10-14 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Söderro Gård så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Trelleborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Söderro Gård har idag 680522-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Söderro Gård

Swimmingpoolsförsäljning,villa. Hunduppfödning. Gräv och schaktverksamhet, trädgårdsanläggning, akvarieverksamhet och akvariefiskuppfödning, uthyrning av maskiner, försäljning och kunsult- verksamhet av pool, Uthyrning av garageplats.

I Söderro Gård så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hulting, Karl Gunnar Andreas som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .