Tullstorps Glasmästeri

Skåne län

Information

680605-XXXX är organisationsnummer för bolaget Tullstorps Glasmästeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tullstorps Glasmästeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Trelleborg som är den kommunen som Tullstorps Glasmästeri finns i.

Tullstorps Glasmästeri har varit registrerat sedan 2005-02-14 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Tullstorps Glasmästeri så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Tullstorps Glasmästeri är och det finns flera bolag i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för Tullstorps Glasmästeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tullstorps Glasmästeri så kan ni göra det på telefon genom 070-7765006 eller genom brev på följande adress:

Glasmästeri med inriktning på ny och reparationsglasning och övriga arbetsuppgifter inom yrket.

Det finns olika personer som har en koppling med Tullstorps Glasmästeri och det är Bengtsson, Ulf Håkan Patrik som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,