Mia Dämhagen

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Trelleborg och Mia Dämhagen är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mia Dämhagen är ett av dem. Statusen för Mia Dämhagen är att Bolaget är aktivt.

Mia Dämhagen är ett Enskild firma och skapades 2008-10-23. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mia Dämhagen ska trivas.

Mia Dämhagen är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-11-06. I Trelleborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Mental träning, personlig utveckling och målbildsprogrammering. Personal och ledarutveckling och utbildning. Kroppsterapi dvs massage och friskvårdande behandlingar. Försäljning av hälsopreparat och friskvårdsprodukter. Föreläsare och utbildare i personlig utveckling.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mia Dämhagen är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-12-04.

Idag är Mia Dämhagen och det finns flera verksamheter som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Mia Dämhagen så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0410-334086.

.

De som är på något sätt har med Mia Dämhagen är Dämhagen, Eva-Marie Cecilia som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Mia Dämhagen har 680618-XXXX som sitt organisationsnummer.