European Design

Skåne län

Information

691202-XXXX är organisationsnummer för verksamheten European Design. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som European Design är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Trelleborg som är den kommunen som European Design finns i.

European Design har varit registrerat sedan 2002-03-15 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-10-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för European Design så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-10-13.

European Design är och det finns flera verksamheter i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för European Design är följande:

Vill ni komma i kontakt med European Design så kan ni göra det på telefon genom 040-457570 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av optiska artiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med European Design och det är Frick, Johan Marcus som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,