Maglarpsgrönsaker

Skåne län

Information

700113-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Maglarpsgrönsaker. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Maglarpsgrönsaker är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Trelleborg som är den kommunen som Maglarpsgrönsaker finns i.

Maglarpsgrönsaker har varit registrerat sedan 2005-01-19 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-02-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Maglarpsgrönsaker så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-02-03.

Maglarpsgrönsaker är och det finns flera verksamheter i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för Maglarpsgrönsaker är följande:

Vill ni komma i kontakt med Maglarpsgrönsaker så kan ni göra det på telefon genom 070-8530750 eller genom brev på följande adress:

Grönsaksodling på friland

Det finns olika personer som har en koppling med Maglarpsgrönsaker och det är Håkansson, Jan Christer som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,