Natur-barn i Skåne

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Trelleborg och Natur-barn i Skåne är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Natur-barn i Skåne är ett av dem. Statusen för Natur-barn i Skåne är att Bolaget är aktivt.

Natur-barn i Skåne är ett Enskild firma och skapades 2007-12-18. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Natur-barn i Skåne ska trivas.

Natur-barn i Skåne är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-18. I Trelleborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Företaget avser att i första hand sälja pedagogiskt material riktat till barn främst böcker, spel och pussel. Kommer även att tillhandahålla praktiskt material som behövs då man rör sig i naturen såsom termosar, gummistövlar och kikare. Försäljning av egenproducerat pedagogiskt material såsom informationshäften, spel och böcker samt utbildningar inom ämnet biologi.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Natur-barn i Skåne är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-18.

Idag är Natur-barn i Skåne och det finns flera bolag som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Natur-barn i Skåne så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-487533.

.

De som är på något sätt har med Natur-barn i Skåne är Lasson Tranborg, Sophie Maria som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Natur-barn i Skåne har 700329-XXXX som sitt organisationsnummer.