Entor Digitaltryck

Skåne län

Information

Entor Digitaltryck hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Trelleborg som är den kommunen där Entor Digitaltryck finns. I Trelleborg så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Entor Digitaltryck tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Entor Digitaltryck har haft sedan 2002-01-21. Entor Digitaltryck har funnits sedan och 2002-01-21 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Entor Digitaltryck så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0410-713330.

Trelleborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Entor Digitaltryck har idag 700504-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Entor Digitaltryck

Tryckeri och bokbinderiverksamhet i digital tryckpress samt förmedling av trycktjänster i offset gällande kuvert, brevpapper och fakturor. Med inriktning på småföretag, föreningar och privatpersoner.

I Entor Digitaltryck så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Lars Magnus som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .