Bronnestads Åkeri

Skåne län

Information

700513-XXXX är organisationsnummer för bolaget Bronnestads Åkeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bronnestads Åkeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Trelleborg som är den kommunen som Bronnestads Åkeri finns i.

Bronnestads Åkeri har varit registrerat sedan 2002-07-04 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-08-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bronnestads Åkeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-08-05.

Bronnestads Åkeri är och det finns flera bolag i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för Bronnestads Åkeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bronnestads Åkeri så kan ni göra det på telefon genom 0410-26531 eller genom brev på följande adress:

Åkeriverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bronnestads Åkeri och det är Olsson, Hans Fredrik som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,