Unizone Studios

Skåne län

Information

Unizone Studios hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Trelleborg som är den kommunen där Unizone Studios finns. I Trelleborg så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Unizone Studios tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Unizone Studios har haft sedan 2008-08-28. Unizone Studios har funnits sedan och 2008-09-04 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Unizone Studios så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Trelleborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Unizone Studios har idag 710924-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Unizone Studios

Utformning, produktion och försäljning av innovativa multimedialösningar, teknisk dokumentation, industri- produktdesign, grafisk produktion samt IT-konsulttjänster och utbildning inom verksamhetsområdet. Även ingår förlagsverksamhet, musik och mediaproduktion samt artistisk verksamhet. Internethandel med teknisk hård- och mjukvara inom IT-området samt litteratur och andra mediavaror.

I Unizone Studios så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åström, Lars Mattias som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .