RedovisningsByrån Continent

Skåne län

Information

I Trelleborg finns det ett Enskild firma som heter RedovisningsByrån Continent. Det finns flera verksamheter som liknar RedovisningsByrån Continent i Skåne län. Trelleborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

RedovisningsByrån Continent är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1997-11-17 så har RedovisningsByrån Continent varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är RedovisningsByrån Continent och det finns fler verksamheter som är det i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med RedovisningsByrån Continent så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med RedovisningsByrån Continent så kan ni göra det på 0410-14997.

Bokföring, bokslut, bouppteckningar, datatjänster, juridiska tjänster såsom köpebrev, testamente, utbildningar till företag inom bokföring och data, skrivtjänster och därmed förenlig verksamhet. Försäljning av textilier, presentartiklar och kroppsvårdsartiklar.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Sjöström Lind, Bernice Caroline som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

RedovisningsByrån Continent har 711128-XXXX som sitt organisationsnummer.