Köpingeskolans Cafeteria, Ekonomisk Förening

Skåne län

Information

Köpingeskolans Cafeteria, Ekonomisk Förening är en verksamhet som finns i Trelleborg. I Köpingeskolans Cafeteria, Ekonomisk Förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Weinebäck, Lennart Nils Folke som är född 1953 och har titeln Likvidator, Blom, Maj-Britt Birgitta som är född 1952 och har titeln Likvidatorssuppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Köpingeskolans Cafeteria, Ekonomisk Förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Köpingeskolans Cafeteria, Ekonomisk Förening på telefon 0410-43080.

Att främja sina medlemmars ekonomi genom att driva caférörelse på skolan.

Idag är Köpingeskolans Cafeteria, Ekonomisk Förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Köpingeskolans Cafeteria, Ekonomisk Förening är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Trelleborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Köpingeskolans Cafeteria, Ekonomisk Förening innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Köpingeskolans Cafeteria, Ekonomisk Förening är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Köpingeskolans Cafeteria, Ekonomisk Förening så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -likvidatorn -likvidatorsuppleanten

Köpingeskolans Cafeteria, Ekonomisk Förening har 716407-2873 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.