Riksbyggens Bostadsrättsförening Ängslyckan i Trelleborg

Skåne län

Information

I Trelleborg finns det ett Bostadsrättsförening som heter Riksbyggens Bostadsrättsförening Ängslyckan i Trelleborg. Det finns flera bolag som liknar Riksbyggens Bostadsrättsförening Ängslyckan i Trelleborg i Skåne län. Trelleborg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1989-04-07 så har Riksbyggens Bostadsrättsförening Ängslyckan i Trelleborg varit registrerat. Idag är Riksbyggens Bostadsrättsförening Ängslyckan i Trelleborg och det finns fler bolag som är det i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Ängslyckan i Trelleborg så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Riksbyggens Bostadsrättsförening Ängslyckan i Trelleborg så kan ni göra det på .

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Fridh, Lars-Arne som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Kovacs Strandberg, Eva Helene som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmberg, Anders Ingemar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Runnerström, Gertrud Ann-Christin som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Kjell Åke Allan som är född 1946 och har titeln Suppleant, Schaffrin, Frank som är född 1961 och har titeln SuppleantSörensson, Pär Magnus som är född 1970 och har titeln Suppleant, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna .

Riksbyggens Bostadsrättsförening Ängslyckan i Trelleborg har 716438-9681 som sitt organisationsnummer.