Skölds Fastigheter & Bygg

Skåne län

Information

721215-XXXX är organisationsnummer för bolaget Skölds Fastigheter & Bygg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skölds Fastigheter & Bygg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Trelleborg som är den kommunen som Skölds Fastigheter & Bygg finns i.

Skölds Fastigheter & Bygg har varit registrerat sedan 2008-04-16 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-06-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skölds Fastigheter & Bygg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-06-03.

Skölds Fastigheter & Bygg är och det finns flera bolag i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för Skölds Fastigheter & Bygg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Skölds Fastigheter & Bygg så kan ni göra det på telefon genom 0410-20505 eller genom brev på följande adress:

Uthyrning av fastigheter samt tobaksaffärsverksamhet. Byggnation, renovering av hus och fastigheter. Uthyrning av hyreslägenheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Skölds Fastigheter & Bygg och det är Sköld, Bo Niklas som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,