Anderslövs Nya Plåtslageri, N Mårtensson

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Trelleborg och Anderslövs Nya Plåtslageri, N Mårtensson är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Anderslövs Nya Plåtslageri, N Mårtensson är ett av dem. Statusen för Anderslövs Nya Plåtslageri, N Mårtensson är att Bolaget är aktivt.

Anderslövs Nya Plåtslageri, N Mårtensson är ett Enskild firma och skapades 1996-03-19. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Anderslövs Nya Plåtslageri, N Mårtensson ska trivas.

Anderslövs Nya Plåtslageri, N Mårtensson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Trelleborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Byggnadsplåtslageri.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Anderslövs Nya Plåtslageri, N Mårtensson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Anderslövs Nya Plåtslageri, N Mårtensson och det finns flera bolag som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Anderslövs Nya Plåtslageri, N Mårtensson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0410-20980.

.

De som är på något sätt har med Anderslövs Nya Plåtslageri, N Mårtensson är Mårtensson, Lars Gunnar Niklas som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Anderslövs Nya Plåtslageri, N Mårtensson har 730615-XXXX som sitt organisationsnummer.