EMMAS FRISKVÅRD

Skåne län

Information

730709-XXXX är organisationsnummer för verksamheten EMMAS FRISKVÅRD. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EMMAS FRISKVÅRD är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Trelleborg som är den kommunen som EMMAS FRISKVÅRD finns i.

EMMAS FRISKVÅRD har varit registrerat sedan 1993-06-02 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan -0001-11-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för EMMAS FRISKVÅRD så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

EMMAS FRISKVÅRD är och det finns flera verksamheter i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för EMMAS FRISKVÅRD är följande:

Vill ni komma i kontakt med EMMAS FRISKVÅRD så kan ni göra det på telefon genom 0410-45231 eller genom brev på följande adress:

Utbildning, instruktör samt försäljning och dylikt inom friskvård.

Det finns olika personer som har en koppling med EMMAS FRISKVÅRD och det är ENGDAHL, EMMA KAROLINA som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,