Skånes Mur & Puts

Skåne län

Information

731223-XXXX är organisationsnummer för bolaget Skånes Mur & Puts. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skånes Mur & Puts är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Trelleborg som är den kommunen som Skånes Mur & Puts finns i.

Skånes Mur & Puts har varit registrerat sedan 2006-05-23 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Skånes Mur & Puts så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Skånes Mur & Puts är och det finns flera bolag i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för Skånes Mur & Puts är följande:

Vill ni komma i kontakt med Skånes Mur & Puts så kan ni göra det på telefon genom 0410-45090 eller genom brev på följande adress:

Arbete inom byggbranschen som murning, putsning, omfogning av gamla fasader och gjutning.

Det finns olika personer som har en koppling med Skånes Mur & Puts och det är Crnovrsanin, Dzemal som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,