Bostadsrättsföreningen Snödroppen

Skåne län

Information

747000-0105 är organisationsnummer för verksamheten Bostadsrättsföreningen Snödroppen. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bostadsrättsföreningen Snödroppen är Bostadsrättsförening. Det finns idag flera olika Bostadsrättsförening i Trelleborg som är den kommunen som Bostadsrättsföreningen Snödroppen finns i.

Bostadsrättsföreningen Snödroppen har varit registrerat sedan 1945-09-29 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bostadsrättsföreningen Snödroppen så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bostadsrättsföreningen Snödroppen är och det finns flera verksamheter i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Snödroppen är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Snödroppen så kan ni göra det på telefon genom 0410-13093 eller genom brev på följande adress:
Hesekilleg. 41, 231 54, Trelleborg

Att efter förvärv av tomt nr 4 i kvarteret Snödroppen i Trelleborg, därå låta uppföra en bostadsfastighet, förvalta nämnda fastighet samt åt sina medlemmar i denna upplåta bo- städer och andra lokaler under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Det finns olika personer som har en koppling med Bostadsrättsföreningen Snödroppen och det är Malmström, Kent Jerry som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ebba Ann-Charlotte som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Roskvist, Mats Åke som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Alicia Ines Christina som är född 1984 och har titeln Suppleant, Lauridsen, Rolf Kristian som är född 1972 och har titeln Suppleant,