Bostadsrättsföreningen Örnungen

Skåne län

Information

747000-0113 är organisationsnummer för bolaget Bostadsrättsföreningen Örnungen. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bostadsrättsföreningen Örnungen är Bostadsrättsförening. Det finns idag flera olika Bostadsrättsförening i Trelleborg som är den kommunen som Bostadsrättsföreningen Örnungen finns i.

Bostadsrättsföreningen Örnungen har varit registrerat sedan 1957-11-30 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bostadsrättsföreningen Örnungen så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bostadsrättsföreningen Örnungen är och det finns flera bolag i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Örnungen är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Bengtsson, Sven Bertil Ingvar -Larsson Lindgren, Ulla C Liselott

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Örnungen så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Kyrkog. 7 E, 231 70, Anderslöv

Att efter inköp av tomt nr. 1 kv. Örnen i Anderslöv, därå låta uppföra bostadsfastigheter, förvalta nämnda fastigheter samt åt sina medlemmar i dessa upplåta bostäder eller andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Det finns olika personer som har en koppling med Bostadsrättsföreningen Örnungen och det är Bengtsson, Sven Bertil Ingvar som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson Lindgren, Ulla C Liselott som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Kerstin Ann-Charlotte som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Elsa Ann-Marie Ingegärd som är född 1936 och har titeln Suppleant, Breum, Heidi Yvonne som är född 1955 och har titeln Suppleant, Magnusson, Fritz Allan som är född 1931 och har titeln Suppleant