Bostadsrättsföreningen Klagstorpshus

Skåne län

Information

Bostadsrättsförening finns det flera av i Trelleborg och Bostadsrättsföreningen Klagstorpshus är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Bostadsrättsföreningen Klagstorpshus är ett av dem. Statusen för Bostadsrättsföreningen Klagstorpshus är att Bolaget är aktivt.

Bostadsrättsföreningen Klagstorpshus är ett Bostadsrättsförening och skapades 1950-05-31. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bostadsrättsföreningen Klagstorpshus ska trivas.

I Trelleborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Att efter inköp av två st. tomter å n:r 7 Klagstorp därå låta uppföra en bostadsfastighet, förvalta nämnda fastighet samt åt sina medlemmar i denna upplåta bostäder eller andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bostadsrättsföreningen Klagstorpshus inte är momsregistrerat.

Idag är Bostadsrättsföreningen Klagstorpshus och det finns flera bolag som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Klagstorpshus så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0410-20814.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Bostadsrättsföreningen Klagstorpshus är Lundström, Bo Klas Håkan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosberg, Siv Birgitta som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Villander, Bengt Anders Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Karin Anette som är född 1963 och har titeln Suppleant, Villander, Ann Sandra Desirée som är född 1984 och har titeln Suppleant, Villander, Monika Annkristin Yvonne som är född 1957 och har titeln Suppleant.

Bostadsrättsföreningen Klagstorpshus har 747000-0139 som sitt organisationsnummer.