Bostadsrättsföreningen Lindgården

Skåne län

Information

Bostadsrättsförening finns det flera av i Trelleborg och Bostadsrättsföreningen Lindgården är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Bostadsrättsföreningen Lindgården är ett av dem. Statusen för Bostadsrättsföreningen Lindgården är att Bolaget är aktivt.

Bostadsrättsföreningen Lindgården är ett Bostadsrättsförening och skapades 1946-01-15. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där företaget finns i jobbar för att företag som Bostadsrättsföreningen Lindgården ska trivas.

I Trelleborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Att efter förvärv av tomten n:r 5 i kv. snödroppen i trelleborg uppföra, besitta och förvalta ett bostadshus, där bostäder beredas åt medlemmarna med nyttjanderätt under obegränsad tid.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bostadsrättsföreningen Lindgården inte är momsregistrerat.

Idag är Bostadsrättsföreningen Lindgården och det finns flera företag som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Lindgården så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0410-10587.

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter, två i förening..

De som är på något sätt har med Bostadsrättsföreningen Lindgården är Löw, Rut Maj Ingegärd som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Lars Gunnar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Ottesen, Erik Eigil som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Rönndahl, Alf Jörgen Michael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Rolf Ingmar som är född 1946 och har titeln Suppleant, .

Bostadsrättsföreningen Lindgården har 747000-0147 som sitt organisationsnummer.