Bostadsrättsföreningen Väduren

Skåne län

Information

Bostadsrättsföreningen Väduren är ett företag som finns i Trelleborg. I Bostadsrättsföreningen Väduren finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Ingbritt Anita som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmström, Per Anders som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Charlotta Karin Cecilia som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Arends Hansson, Anne Elisabeth som är född 1951 och har titeln Suppleant, Johnsson, Mats Håkan Lennart som är född 1966 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Väduren så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsföreningen Väduren på telefon 0410-42289.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Idag är Bostadsrättsföreningen Väduren av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsföreningen Väduren är ett av många företag som finns i Skåne län och Trelleborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsföreningen Väduren innehar ej F-skattsedel och Bostadsrättsföreningen Väduren är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Väduren så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Bostadsrättsföreningen Väduren har 747000-0188 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.