Bostadsrättsföreningen Ehrenbusch

Skåne län

Information

Bostadsrättsföreningen Ehrenbusch är ett av många företag som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som Bostadsrättsföreningen Ehrenbusch finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bostadsrättsföreningen Ehrenbusch som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1940-10-31.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Ehrenbuschsg. 3, 231 43, Trelleborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bostadsrättsföreningen Ehrenbusch så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0410-15700.

Trelleborg arbetar för att företag som Bostadsrättsföreningen Ehrenbusch ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Bostadsrättsföreningen Ehrenbusch. Det finns flera företag i Skåne län.

Att förvärva och besitta tomten nr 26 i kvarteret Triangeln i Trelleborg för att däri åt sina medlemmar uppföra bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid ävensom att eventuellt uthyra i fastigheten varande övriga utrymmen.

Firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Ehrenbusch är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bostadsrättsföreningen Ehrenbusch och det är följande personer, Almstedt, Fredrik Johan som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Jahnke, Tommy Ingvar som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Jimmy Christer som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Alm, Marie Louise som är född 1986 och har titeln Suppleant, Kristersson, Lina Josefine som är född 1989 och har titeln Suppleant,

Organisationsnummer för Bostadsrättsföreningen Ehrenbusch är 747000-0329.