Bostadsrättsföreningen Klockaren

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Bostadsrättsföreningen Klockaren. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Trelleborg här finns det många olika Bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen Klockaren tillhör bolagstypen "Bostadsrättsförening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Trelleborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Bostadsrättsföreningen Klockaren är ej momsregistretat och har organisationsnummer 747000-0345.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0410-56500 alternativt besöka eller skicka post till Bostadsrättsföreningen Klockaren på följande adress Hedv. 88, 231 51, Trelleborg.

Bostadsrättsföreningen Klockaren är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Bostadsrättsföreningen Klockaren så sitter följande personer i styrelsen: , , , , Olsson, Anna Maria Victoria som är född 1978 och har titeln Suppleant ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Att efter förvärv at tomten nr. 12 i kv. klockaren i trelleborg uppföra, besitta och förvalta bostadshus, där bostäder beredes åt medlemmarna med nyttjanderätt under obegränsad tid.