Bostadsrättsföreningen Kullagrundet

Skåne län

Information

Bostadsrättsförening finns det flera av i Trelleborg och Bostadsrättsföreningen Kullagrundet är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Bostadsrättsföreningen Kullagrundet är ett av dem. Statusen för Bostadsrättsföreningen Kullagrundet är att Bolaget är aktivt.

Bostadsrättsföreningen Kullagrundet är ett Bostadsrättsförening och skapades 1946-03-30. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bostadsrättsföreningen Kullagrundet ska trivas.

I Trelleborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Att förvärva och besitta fastigheten stadsägan nr 2884 vid kullagrundsgatan 4-8 i trelleborg för att däri åt sina medlemmar upplåta bostäder under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bostadsrättsföreningen Kullagrundet inte är momsregistrerat.

Idag är Bostadsrättsföreningen Kullagrundet och det finns flera bolag som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Kullagrundet så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0410-43830.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Appelgren, Ann Kristin -Arro, Ylva Ingegärd Hildegard.

De som är på något sätt har med Bostadsrättsföreningen Kullagrundet är Appelgren, Ann Kristin som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Arro, Ylva Ingegärd Hildegard som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Pia Hildur Marita som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Nils Carl Andreas som är född 1983 och har titeln Suppleant, Jönsson, Inger Margareta som är född 1956 och har titeln Suppleant, .

Bostadsrättsföreningen Kullagrundet har 747000-0501 som sitt organisationsnummer.