Bostadsrättsföreningen Tehuset

Skåne län

Information

Bostadsrättsföreningen Tehuset hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Trelleborg som är den kommunen där Bostadsrättsföreningen Tehuset finns. I Trelleborg så finns det många olika Bostadsrättsförening och i Skåne län så finns det ännu fler Bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen Tehuset tillhör bolagstypen Bostadsrättsförening och företaget har ej F-skatt. Bostadsrättsföreningen Tehuset har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Bostadsrättsföreningen Tehuset så kan ni göra det genom att skicka er post till Hesekilleg. 34, 231 53, Trelleborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0410-16423.

Trelleborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Bostadsrättsföreningen Tehuset har idag 747000-0550 som sitt organisationummer.

Firman tecknas, förutom av styrelsen av, Hans Andersson, Marianne Andersson, Jerry Palmgren, Brita Persson och Gunnar Westermark, två i förening. är den som för stunden ansvarar för Bostadsrättsföreningen Tehuset

Att förvärva och besitta fastigheten tomten nr 8 i kvarteret Ripahejdan i Trelleborgs stad samt att å denna uppföra en byggnad för att däri åt sina medlemmar upplåta bostads- och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

I Bostadsrättsföreningen Tehuset så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Hans Enock Valdemar som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Marianne Bernhardina som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmgren, Sten Gunnar Jerry som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Brita Karin Marianne som är född 1928 och har titeln Ordinarie ledamot, Westermark, Nils Gunnar Herman som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Bondesson, Lars Johan Bonde som är född 1973 och har titeln SuppleantTorén, Johan Aleksander som är född 1974 och har titeln Suppleant, .