Bostadsrättsföreningen Serven

Skåne län

Information

I Trelleborg finns det ett Bostadsrättsförening som heter Bostadsrättsföreningen Serven. Det finns flera verksamheter som liknar Bostadsrättsföreningen Serven i Skåne län. Trelleborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1959-01-15 så har Bostadsrättsföreningen Serven varit registrerat. Idag är Bostadsrättsföreningen Serven och det finns fler verksamheter som är det i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Serven så kan man gör det genom att posta ett brev till Engelbrektsg. 9, 231 53, Trelleborg. Vi ni istället prata med Bostadsrättsföreningen Serven så kan ni göra det på 0410-56500.

Att efter förvärv av tomten nr 3 i kvarteret orren i trelleborg uppföra, besitta och förvalta bostadshus, där bostäder beredes åt medlemmarna med nyttjanderätt under obegränsad tid.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Andersson, Eva Madelene som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristiansson, Kjell Ove som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Nielsen, Ingrid Elsie Viola som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Nielsen, Jörgen som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Rahm, Nils Tore Allan som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Hanna Greta som är född 1929 och har titeln SuppleantRahm, Karin Hancy Margareta som är född 1935 och har titeln Suppleant, .

Firman tecknas av Jörgen Nielsen och Tore Rahm, gemensamt. .

Bostadsrättsföreningen Serven har 747000-0592 som sitt organisationsnummer.