Bostadsrättsföreningen Sten Sture

Skåne län

Information

Bostadsrättsföreningen Sten Sture är en verksamhet som finns i Trelleborg. I Bostadsrättsföreningen Sten Sture finns det lite olika personer som är förknippade och det är Axpil, Anette Lisbeth som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Jensen, Verner Skjoldborg som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Karl Erik Torsten som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Ranebro, Siv Margareta som är född 1939 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Sten Sture så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsföreningen Sten Sture på telefon 0410-16638.

Att uppföra, besitta och förvalta bostadshus i Trelleborg samt att i föreningen tillhöriga hus åt sina medlemmar eller vissa bland dem upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjande- rätt för obegränsad tid.

Idag är Bostadsrättsföreningen Sten Sture av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsföreningen Sten Sture är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Trelleborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsföreningen Sten Sture innehar ej F-skattsedel och Bostadsrättsföreningen Sten Sture är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Sten Sture så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Bostadsrättsföreningen Sten Sture har 747000-0618 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.